Over RSL Fire

Fabrikant van Aerosol blussystemen en brandblussers

Over RSL Fire

RSL Fire is een toonaangevende fabrikant van aerosol blussystemen en brandblussers.

Sinds experts de voordelen van aerosol voor het blussen van branden hebben ontdekt, bieden we onze klanten de best mogelijke brandbeveiliging met onze innovatieve aërosol blusinstallaties en aerosol brandblussers. Wij helpen u bij het oplossen van uw brandbeveiligingsproblemen en werken samen met u aan de beste en duurzaamste oplossingen.

RSL Fire Benelux is de importeur van RSL Fire voor de Benelux. Als importeur zijn wij uw contact voor verkoop, installatie en service van RSL Fire aerosol brandblussystemen en brandblussers in Nederland, België en Luxemburg. Ook leveren wij maatwerk oplossingen en advies. Voor de certificering, installatie en verdere productontwikkeling werken wij nauw samen met onze partners in Duitsland en het hoofdkantoor in Zwitserland.

RSL Fire
VDS Logo

Onze aerosol blussystemen zijn erkend door Europa’s nummer één voor brandbeveiliging: VdS

Onze diensten

Aerosol Blussysteem RSL 3000C

VERKOOP

Tientallen jaren ervaring in brandbeveiliging komen samen in het assortiment van RSL Fire. De automatische blussystemen en brandblussers zijn gecertificeerd en getest door Europa’s toonaangevende instanties.

Niki Traxel Wetrax

INSTALLATIE & SERVICE

Voor installatie en service werken wij samen met onze gecertificeerde partner Wetrax. Het Wetrax serviceteam heeft een enorme ervaring in het installeren en onderhouden van RSL Fire blussystemen en is actief in heel West-Europa.

Over RSL Fire

ADVIES

Elke situatie is anders. Samen met onze klanten evalueren we het probleem en ontwerpen we de ideale brandbeveiligingsoplossing inclusief maatwerksystemen en blussystemen die perfect bij uw situatie passen.

SAFETY FIRST

Elke dag zet RSL Fire zich in voor het ontwerpen, produceren en verder ontwikkelen van de beste en veiligste blussystemen en brandblussers voor klanten in heel Europa. Hierbij staan de veiligheid, effectiviteit en voordelen voor u als klant voorop. 

Onze referenties

Onze partners

Over RSL Fire

Wetrax GmbH

Duitsland

Over RSL Fire

Austrian Aerosol GmbH

Oostenrijk

RSL Fire

Swiss Aerosol Technologies

Zwitserland

100% DUURZAAM ​

Sinds experts de voordelen van aerosol voor het blussen van branden hebben ontdekt, bieden we onze klanten de best mogelijke brandbeveiliging met onze innovatieve aerosol blussystemen en aerosol brandblussers. Wij helpen u bij het oplossen van uw brandbeveiligingsproblemen en werken samen met u aan de beste en duurzaamste oplossingen.